Tehonsyöttökontit

Elcon kehittää, suunnittelee ja tuottaa vankalla kokemuksella asiakkaidensa tarpeiden mukaisia tehosyöttöjärjestelmäkokonaisuuksia mm. liikennevälineiden, tietoliikenteen (telecom), teollisuusautomaation ja viranomaistuotteiden sovelluksiin. Elconin teholähderatkaisuihin voidaan aina myös integroida asiakkaan tuotteita, jolloin kokonaisuus on huomattavasti helpompi asentaa ja ylläpitää.

Teemme järjestelmiä sisältäen esim. AC/DC teholähteet, DC/DC muuttajat, DC/AC- muuttajat, varavoimakoneistot, polttokennot,                                                            aurinkosähköjärjestelmät ja akustot.

Laitteistot voivat olla verkkoon liitettyjä tai ns. saarekeratkaisuja.

Meillä on laaja osaaminen tehonsyöttökonttien suunnittelusta ja valmistuksesta. Tuotteitamme on laajassa käytössä aina pohjoisten tuntureilta etelän aavikoille. Laitteitten luotettava ja turvallinen etävalvonta on ”must” asia asiakkaillemme! 

Teemme asiakkaillemme elinkaarilaskelmat VTT:n kanssa kehittämällä LCC työkalun kanssa. Meille on tärkeätä elinkaarikustannusten hallinta ja asiakkaittemme pitkäaikainen tyytyväisyys tuotteisiimme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tehonsyöttökonteista!

Teknisiä kysymyksiä?
Kaipaatko tarkempia tietoja?