Teollisuuden DC-järjestelmät

Varmennettuja tehonsyöttöjärjestelmiämme käytetään tälläkin hetkellä monilla sähköasemilla, voimalaitoksissa ja teollisuuden prosessiautomaation varmennukseen. Kaikki varaajamme perustuvat hakkuritekniikkaan ja niiden suunnitellussa ja valmistuksessa pyritään aina mahdollisimman hyvään hyötysuhteeseen ja ympäristöystävälliseen ratkaisuun.

Tyypilliset toimituskokoonpanot ovat 600W - 50 kW. 

ToivoIlmari
Toivo-järjestelmä ja Ilmari-järjestelmä

Elconin DC-järjestelmien teholähteet ovat modulaarisia

Rakennamme DC-järjestelmät n+1 menetelmällä, jolloin järjestelmä on redundanttinen. Elconin teollisuusjärjestelmien valikoimasta löytyy mm. seuraavat teho- ja jännitevaihtoehdot:

Arvot ovat yksittäisen tasasuuntaajamoduulin tietoja.

Korkean jännitteen DC-järjestelmät
DC-järjestelmät

Ilmari-tuoteperheen valvojat

Ilmari CXC tuo edistynyttä teknologiaa tasajänniteteollisuuteen. Tämä kompakti ohjainyksikkö on suunniteltu saumattomaan käyttöön ja asennukseen Elcon-teholähteiden kanssa ja se on varusteltu useilla eri toiminnoilla. Graafinen LCD-näyttö ja moderni kosketusnäytöllä ohjattava käyttöliittymä mahdollistavat laitteen yksinkertaisen ja sujuvan asennuksen, säätämisen ja tarkkailun paikanpäällä. Hyödyntämällä TCP/IP-teknologiaa laitteen täydellinen konfigurointi ja tarkkailu on mahdollista myös internet-selaimen välityksellä. llmari CXC-ohjainyksikkö takaa Ilmari-tasasuuntausperheen vaivattoman käytön. Aikaa vievä ja monimutkainen tasajännitelaitteiden ja oheislaitteiden asennus ja tarkkailu ovat nyt menneisyyttä.

Toivo-tuoteperheen valvojat

Mikrokontrolleripohjaiset SM3x-sarjan valvojat ohjaavat Toivo tuoteperheen varaaja-, muunnin- ja vaihtosuuntamoduulien valvontaa ja hallintaa. Ne valvovat moduulien eri toiminta-arvoja kuten mm. DC-jännitettä, varaajavirtaa, akkuvirtaa, akkujen lämpötilaa ja jakeluiden hälytyksiä. Hälytyksistä saadaan ilmoitus visuaalisesti etupaneelin LED-valoilla sekä LCD-näytöllä, äänisummerilla ja etävalvonnan mahdollistaa jännitevapaat relekontaktit sekä WEB-pohjainen hallintajärjestelmä (TCP/IP, SNMP). Sisäänrakennetun WEB-serverin avulla valvojan parametreja voidaan etähallita joko LAN- tai Internet-verkossa. USB-portin avulla SM3x-sarjan valvojia voidaan hallita lokaalisti sekä ladata parametriasetuksia valvojaan.

Teknisiä kysymyksiä?
Kaipaatko tarkempia tietoja?