Sähkönjakelu- ja pienjännite­komponentit

Elcon Solutions Oy toimii laadukkaiden OEZ (Siemens) sähkönjakelukomponenttien maahantuojana. www.oez.com.

Pienjännitekomponentit

PienjännitekomponentitElcon Solutionsin tuotevalikoimaan kuuluu myös laadukkaat jakelukomponentit kuten AC- ja DC-johdonsuojakatkaisijat, kytkinvarokkeet, kompaktikatkaisijat, energiamittarit ja ylijännitesuojat. Elconin valikoimissa on myös harmonisten yliaaltojen ja loistehojen suodattimet sekä mitta- ja analysaattorilaitteet.

Sähkönjakelukomponentit

Olemme aloittaneet yhteistyön kanadalaisen Accuenergy Incin kanssa. Maahantuomme ja myymme Accuenergyn teho- ja energianmittaustuotteita, joiden käyttökohteita ovat mm. DC-keskukset, uusiutuvan energian ratkaisut, teollisuuskiinteistöt sekä datakaeskukset.

Accuenergy  on johtava teho- ja energianmittaustuotteiden tuottaja. He ovat erikoistuneet tutkimaan, kehittämämään, valmistamaan ja toimittamaan korkealuokkaisia, innovatiivisia, mittaustarkkoja sekä kustannustehokkaita ratkaisuja jatkuvan kehityksen periaatteella.

Valikoimiin kuuluvat mm. yksi- ja kolmivaiheiset multifunction-tehomittarit, multi-circuit-mittarit, DC-tehomittarit, Hall-ilmiösensorit sekä tiedonkeruuohjelmat. Käyttökohteita ovat mm. DC-keskukset, uusiutuvan energian ratkaisut, teollisuuskiinteistöt, datakeskukset sekä maanpuolustussektori.

Kerromme mielellämme lisää. Ota yhteyttä myyntiimme!

Teknisiä kysymyksiä?
Kaipaatko tarkempia tietoja?