DC-järjestelmät

Elcon Solutions Oy:n akkuvarmennetut tehonsyöttöjärjestelmät eli DC-järjestelmät ovat käytössä tälläkin hetkellä monilla voimalaitoksissa, sähköasemilla, raideliikenteessä ja teollisuuden prosessiautomaation varmennuksessa. Kaikki varaajamme perustuvat hakkuritekniikkaan, ja niiden suunnitellussa ja valmistuksessa pyritään aina mahdollisimman hyvään hyötysuhteeseen ja ympäristöystävälliseen ratkaisuun.

Teollisuuden DC-järjestelmät

Tyypilliset toimituskokoonpanot ovat 600 W - 50 kW.

Toivo-järjestelmä ja Ilmari-järjestelmä
Toivo-järjestelmä ja Ilmari-järjestelmä

Elconin DC-järjestelmien teholähteet ovat modulaarisia

Rakennamme DC-järjestelmät n+1-menetelmällä, jolloin järjestelmä on redundanttinen.

Elconin teollisuusjärjestelmien valikoimasta löytyvät mm. seuraavat teho- ja jännitevaihtoehdot:

Arvot ovat yksittäisen tasasuuntaajamoduulin tietoja.

Ilmari-tuoteperheen valvojat

Ilmari CXC tuo edistynyttä teknologiaa tasajänniteteollisuuteen. Tämä kompakti ohjainyksikkö on suunniteltu saumattomaan käyttöön ja asennukseen Elcon-teholähteiden kanssa, ja se on varusteltu useilla eri toiminnoilla. Graafinen LCD-näyttö ja moderni kosketusnäytöllä ohjattava käyttöliittymä mahdollistavat laitteen yksinkertaisen ja sujuvan asennuksen, säätämisen ja tarkkailun paikan päällä. Hyödyntämällä TCP/IP-teknologiaa laitteen täydellinen konfigurointi ja tarkkailu on mahdollista myös nettiselaimen välityksellä. llmari CXC -ohjainyksikkö takaa Ilmari-tasasuuntausperheen vaivattoman käytön. Aikaa vievä ja monimutkainen tasajännitelaitteiden ja oheislaitteiden asennus ja tarkkailu ovat nyt menneisyyttä.

Toivo-tuoteperheen valvojat

Mikrokontrolleripohjaiset SM3x-sarjan valvojat ohjaavat Toivo-tuoteperheen varaaja-, muunnin- ja vaihtosuuntamoduulien valvontaa ja hallintaa. Ne valvovat moduulien eri toiminta-arvoja kuten mm. DC-jännitettä, varaajavirtaa, akkuvirtaa, akkujen lämpötilaa ja jakeluiden hälytyksiä. Hälytyksistä saadaan ilmoitus visuaalisesti etupaneelin LED-valoilla sekä LCD-näytöllä, äänisummerilla ja etävalvonnan mahdollistaa jännitevapaat relekontaktit sekä WEB-pohjainen hallintajärjestelmä (TCP/IP, SNMP). Sisäänrakennetun WEB-serverin avulla valvojan parametreja voidaan etähallita joko LAN- tai Internet-verkossa. USB-portin avulla SM3x-sarjan valvojia voidaan hallita lokaalisti sekä ladata parametriasetuksia valvojaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Elcon Solutions Oy palvelee asiakkaita niin DC-järjestelmiin kuin muihinkin tehonsyötön ratkaisuihin liittyvissä tuote- ja palvelutarpeissa. Ota yhteyttä, niin löydetään yhdessä sopivimmat ratkaisut tarpeisiisi.

Ota yhteyttä!