Sähkönjakelu- ja pienjännitekomponentit

Elcon Solutions Oy toimii laadukkaiden OEZ (Siemens) -sähkönjakelukomponenttien maahantuojana.

Pienjännitekomponentit

Elcon Solutionsin tuotevalikoimaan kuuluvat myös laadukkaat jakelukomponentit, kuten AC- ja DC-johdonsuojakatkaisijat, kytkinvarokkeet, kompaktikatkaisijat, energiamittarit ja ylijännitesuojat. Elconin valikoimissa ovat myös harmonisten yliaaltojen ja loistehojen suodattimet sekä mitta- ja analysaattorilaitteet.

Sähkönjakelukomponentit

Olemme aloittaneet yhteistyön kanadalaisen Accuenergy Incin kanssa. Maahantuomme ja myymme Accuenergyn teho- ja energianmittaustuotteita, joiden käyttökohteita ovat mm. DC-keskukset, uusiutuvan energian ratkaisut, teollisuuskiinteistöt sekä datakeskukset.

Accuenergy on johtava teho- ja energianmittaustuotteiden tuottaja. He ovat erikoistuneet tutkimaan, kehittämään, valmistamaan ja toimittamaan korkealuokkaisia, innovatiivisia, mittaustarkkoja sekä kustannustehokkaita ratkaisuja jatkuvan kehityksen periaatteella.

Accuenergy-esite (pdf)

Valikoimiin kuuluvat mm. yksi- ja kolmivaiheiset multifunction-tehomittarit, multi-circuit-mittarit, DC-tehomittarit, Hall-ilmiösensorit sekä tiedonkeruuohjelmat. Käyttökohteita ovat mm. DC-keskukset, uusiutuvan energian ratkaisut, teollisuuskiinteistöt, datakeskukset sekä maanpuolustussektori.

Kerromme mielellämme lisää. Ota yhteyttä myyntiimme!