Lediga arbetsplatser

Elcon Solutions Oy on omalta osaltaan mukana turvaamassa yhteiskuntainfran tärkeiden toimintojen käyttövarmuutta ja turvallisuutta. Tehonsyöttöjärjestelmiämme löytyy niin Suomi-Viro- voimansiirtolinjasta, dataliikenteen turvaamisesta kuin sairaaloistakin. Asiakkaat, loppukäyttäjät sekä yhteistyökumppanit toimivat laajasti ympäri maailmaa.


Yrityksemme toimitilat sijaitsevat Turussa.

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä uusiin haasteisiin, haemme kasvavalle yrityksellemme myynti- ja vientihenkistä:


TOIMITUSJOHTAJAA

Tulet vastaamaan yrityksemme tuloksesta hallituksen kanssa linjatun strategian mukaisesti. Olet avainroolissa myynnin kehittämisessä niin kotimaassa kuin viennissä. Tiimissäsi työskentelee sitoutuneita tekniikan ja teknisen palvelun rautaisia ammattilaisia. On tärkeää, että kaupanteko innostaa sinua ja viihdyt myös teknologisen kehityksen parissa. 

Rekrytoinnissa meitä avustaa henkilöstön ja yritystoiminnan kehittäjä Nina Vainio / DiOpe.

Toivomme, että otat yhteyttä Ninaan halutessasi lisätietoja toimitusjohtajan tehtävästä (p. 040 5707 636).

Odotamme vapaamuotoista hakemustasi 3.2.2019 mennessä osoitteeseen nina.vainio@diope.fi.

Liiketoimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme yritykseemme

MYYNTI-INSINÖÖRIÄ / SUUNNITTELIJAA

Tulet työskentelemään lähellä asiakkaitamme myynnin ja suunnittelun rajapinnassa myynnin tukena. Pääset osallistumaan ja vaikuttamaan koko tehonsyöttöjärjestelmämme toimitusprosessiin. Olet mukana niin tuotteen tarjouslaskennassa, suunnittelussa, dokumentoinnissa kuin myös lopputuotteen viimeistelyssä.

Toivomme, että sinulla on sähkö-/sähköautomaatioinsinöörin koulutus tai vaihtoehtoisesti muu soveltuva koulutus ja käytännönkokemusta sähköpuolelta. Lisäksi toivomme positiivista asennetta, hyvää Office-työkalujen hallintaa sekä sujuvaa englanninkielen taitoa. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, arvostetut tuotteet, toimivat työkalut (mm. ERP (Lemonsoft), E³.series suunnitteluohjelmisto) sekä asiantuntevan tiimin.

Rekrytoinnissa meitä avustaa henkilöstön ja yritystoiminnan kehittäjä Nina Vainio / DiOpe. Ota yhteyttä Ninaan halutessasi lisätietoja tehtävästä (p. 040 5707 636). Odotamme vapaamuotoista hakemustasi 3.2.2019 mennessä osoitteeseen nina.vainio@diope.fi.