Elcon mukana messuilla – tule kysymään meiltä uusiutuvan energian varastoinnista!

Pohjoismaiden suurin sähköalan ammattitapahtuma Sähkö Valo Tele Av -messut  järjestetään syyskuussa 7.-9.9.2022. Sähkömessut tarjoavat kävijöilleen ainutlaatuisen kokonaiskuvan kuvan alan trendeistä sekä uusista teknologioista ja toimijoista. Alan tärkeimmille messuille kokoontuvat kaikki toimittajat, asiakkaat ja yhteistyökumppanit ja tänäkin vuonna messujen kaikki näytteilleasettajapaikat on myyty loppuun!

Elcon on mukana Sähkö Valo Tele Av -messuilla Jyväskylässä 7.-9.9.2022 osastolla D106 yhdessä Polarinstin kanssa. Osastolla on paikalla Mika Lappalainen, Rainer Nurkkala ja Janne Nurmi.

 

Sähkönjakelun turvaaminen katkosten aikana

Mietityttääkö tuleva talvi ja mahdolliset sähkönjakeluun liittyvät katkokset?
Valikoimastamme löytyy akkuja, jotka soveltuvat erilaisiin kohteisiin, kuten esim. teollisuuden, sähkönjakelun ja tietoliikenteen sähköjärjestelmien varmistamiseen sekä UPSeihin. Tutustu tuotteisiimme.

 

Ratkaisuja uusiutuvan energian varastointiin eri kokoisiin kiinteistöihin

 

Olemme kehittäneet aurinkoenergian varastointia varten erilaisia ratkaisuja, joita voidaan hyödyntää asuintaloissa ja isommissa kiinteistöissä. Ratkaisumme ovat sovellettavissa erilaisiin tarkoituksiin ja niiden avulla voidaan mm. hallita paremmin energian ostamiseen liittyviä hintapiikkejä. Lisätietoa modulaarisista akustoista.

 

Sähköautojen latauslaitteet

 

Tiesitkö, että Elconilta myös sähköautojen latauslaitteita?

Latauslaitteemme ovat laajasti yhteensopivia ja niissä voi ladata kaikkia markkinoilla olevia sähköautoja. Latauslaitteen tehoa voidaan säätää 2,3 kW - 22 kW ja niitä on saatavana sekä pistorasiamallisena että kiinteällä kaapelilla. Tule kysymään lisää sähköautojen latauslaitteista meiltä!

 

Tervetuloa vierailemaan osastollamme D106!