Sähkönjakelu- ja pienjännitekomponentitElcon maahantuo ja myy korkealaatuisia tšekkiläisen OEZin valmistamia sähkönjakelukomponentteja. Yritys on kehittänyt ja valmistanut tuotevalikoimaansa jo yli 75 vuoden ajan. Vuodesta 2007 alkaen OEZ on ollut osa Siemens Groupia.


OEZin tuotteet on suunniteltu suojaamaan matalajännitteisiä sähköasennuksia. Tuotteita ovat muun muassa johdonsuojakatkaisijat, vikavirtasuojat, valokaarisuojat, ylijännitesuojat, kompaktikatkaisijat ja erilaiset muut sulakeratkaisut.

http://www.oez.com


Elcon tuo maahan ja myy kanadalaisen Accuenergyn teho- ja energianmittaustuotteita. Accuenergy on johtava teho- ja energianmittaustuotteiden valmistaja, joka on erikoistunut tutkimaan, kehittämään, valmistamaan ja toimittamaan korkealuokkaisia, innovatiivisia, tarkkoja ja kustannustehokkaita ratkaisuja jatkuvan parantamisen periaatteella.


Valikoimiin kuuluvat mm. yksi- ja kolmivaiheiset monitoimintoiset teho- ja energiamittarit, multi-circuit-mittarit, DC-tehomittarit, Hall-anturit sekä tiedonkeruuohjelmat.

http://www.accuenergy.com