Elcon Solutions Oy fuusioidaan Polarinst Oy:hyn

Polarinst Oy:n vuonna 2021 ostama Elcon Solutions Oy sulautetaan Polarinst Oy:hyn. Sulautumisen seurauksena Elcon Solutions Oy:n Y - tunnus 2042477-5 lakkaa olemasta ja se korvataan Polarinst Oy:n Y-tunnuksella 0935734-9. Sulautuminen tulee voimaan 1.7.2024.

Sulautumisen yhteydessä kaikki Elcon Solutions Oy:n oikeudet ja vastuut siirtyvät Polarinst Oy:lle, jolloin myös kaikki sulautuvan yhtiön sopimukset ja projektit siirtyvät ilman erillisiä siirtotoimenpiteitä vastaanottavalle yhtiölle.  Polarinst Oy vastaa kaikkien sopimusvelvoitteiden täyttämisestä sulautumisen jälkeen.

 

–Olemme rakentaneet parin viime vuoden ajan menestyksekkäästi Polarinst - Elconista yhtä yhtiötä. Toimimme operatiivisesti jo yhteisissä tiloissa ja tarjoamme palveluita yhtenä organisaationa, eli olemme valmistautuneet yhdistymiseen käytännön tasolla jo etukäteen, yrityksen toimitusjohtaja Mika Lappalainen kertoo.

 

Fuusion jälkeen Elcon Solutions Oy:n työntekijät, tuotteet ja toimipakka säilyvät ennallaan. Sulautumisessa tuote- ja palvelutarjontamme yhdistetään, jolloin kaikkien asiakkaidemme käytössä on laajempi valikoima ja verkosto.

 

Asiakkaisiin ja tavarantoimittajiin päin yritystoiminta jatkuu yritysten yhdistymisen jälkeen kuten ennenkin. Ainoastaan yritys- ja laskutustiedot muuttuvat. Molempien yritysten henkilökunnan puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet säilyvät myös toistaiseksi ennallaan.  

 

Yritys- ja laskutustiedot
Pyydämme ystävällisesti ottamaan huomioon sulautumisen aiheuttamat muutokset ja päivittämään
järjestelmiinne yhdistymisen jälkeen käytössämme olevat yritys- ja laskutustiedot.

 

Yrityksemme tiedot 1.7.2027 alkaen
Polarinst Oy - Elcon
Y-tunnus: 0935734-9

 

Tiedotamme fuusiosta lisää myöhemmin.

 

Lisätiedot ja yhteydenotot:

 

Mika Lappalainen                  

CEO                

puh. +358 400 726826           

mika.lappalainen@elcon.fi