Kotimainen Elcon huolehtii ratkaisut sähkönsyöttöön ja energian jakeluun myös kriisitilanteissa

Elcon Solutions valmistaa tehonsyöttöjärjestelmiä kriittisiin kohteisiin, joissa vaaditaan korkeita varmuuskertoimia.  Elconilta löytyy neljä tehonsyöttöjärjestelmän vakiomallia: DC-järjestelmä, AC-järjestelmä, Hybridi-järjestelmä ja DC/DC-järjestelmä.  Elconin tehonsyöttöjärjestelmien pääkomponentit – tasasuuntaajat, akustot, konvertterit ja invertterit – on sijoitettu järjestelmäkaappiin ja niitä valvotaan ja ohjataan valvontayksikön kautta. Pääkomponentit ja kuormalähdöt ovat modulaarisia ja siksi tehonsyöttöjärjestelmä voidaan muokata täsmälleen asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

 

Markkinoiden matalimmat elinkaarikustannukset

 

Elconin yli 15 vuoden kehitys- ja suunnittelutyö ei ole mennyt hukkaan. Elconin EPS-järjestelmiksi (Elcon Power System) nimettyjä tehonsyöttöjärjestelmiä onkin toimitettu jo yli 2000 kpl lähes 80 eri maahan voimalaitosten, prosessiteollisuuden, ICT:n, raide- ja teleliikenteen sekä sähkönjakelun tarpeisiin.  Suomalainen valmistaja ja toimittaja varmistaa komponenttien saatavuuden ja nopean teknisen tuen myös huoltotilanteissa. Elconin tietokannasta löytyy tallennettua dataa jo yli 15 vuoden ajalta, joiden perusteella tuotteita kehitetään koko ajan.

 

—Olemme valinneet käyttöömme sellaiset komponentit, joiden kestävyys on testattu hyvin huolellisesti. Komponenttien valinnassa olemme varmistaneet myös sen, että niiden saatavuus on taattu myös tulevaisuudessa. Tästä syystä myös ratkaisujen elinkaarikustannukset ovat markkinoiden matalimmat, kertoo Elcon Solutions Oy:n myyntijohtaja Rainer Nurkkala.

 

Helposti asennettava tehonsyöttöjärjestelmä, joka on heti käyttövalmiina

 

—Tähtäämme siihen, että asiakkaamme saavat käsiinsä ja käyttöönsä helpon tuotteen. Käytännössä se tarkoittaa ensiksi juuri oikeanlaisen ratkaisun valintaa, huolellista testausta ennen toimitusta, selkeitä asennusohjeita ja nopeasti saatavilla olevaa teknistä tukea puhelinsoiton päässä. Ennen ratkaisun valintaa me varmistamme asiakkaalta sellaisetkin asiat, mitä hän ei ole välttämättä tullut ajatelleeksi.

 

Jokainen tehtaalta lähtevä laite on testattu huolellisesti ennen toimitusta. Samalla tarkistetaan myös se, että tuotteessa on asiakkaan liitäntöihin istuvat kaapelit.  Laite on asennuksen jälkeen heti käyttövalmis, koska se lähetetään asiakkaalle valmiiksi parametroituna.

 

— Asentajat tykkäävät kun kaikki on valmiina ja asennus onnistuu nopeasti ilman ihmettelyä. Tuotteen suunnittelu on viimeistelty niin, että asennus ja käyttöönotto on helppoa.  

 

Vaativa asiakaskunta on opettanut tekemään priimaa lopputulosta

 

Elcon konsultoi asiakkaita tuotteiden myös tuotteiden hankintavaiheen jälkeenkin. Asiakassuhteet ovatkin enemmän kumppanuuksia kuin tuotteiden tai palveluiden ostamista ja myymistä.  

 

—Meillä on poikkeuksellisen hieno asiakaskunta, joka tietää tarkasti mitä se haluaa. Heidän vaatimustasonsa on korkealla, mikä on erinomainen asia. Yhteistyössä osaaminen ja kokemus ei kuitenkaan pelkästään riitä, vaan tahto onnistua ja tehdä parhaansa on se tärkein juttu. Meitä kiinnostaa aidosti se, että asiakkaamme saavat markkinoiden parhaan mahdollisen ratkaisun. Tavoitteenamme on olla kumppani, jolta vaativissakin teknologiaprojekteissa mukana ollut projektipäällikkökin voi oppia jotain.

 

Tutustu Elconin sähkönsyötön ja energian jakelun vakiotuotteisiin

 

Älä jää odottamaan, vaan ota yhteyttä ja kysy lisää!