Polarinst ja Elcon Solutions tarjoavat töitä vaihtelevasti Suomessa ja ulkomailla

Hybridityöskentelyä tehtaalla ja keikkatöissä

Kahden yrityksen yhteistyö avaa työntekijöille monipuoliset mahdollisuudet työskennellä erilaisissa ympäristöissä ja työtehtävissä. Osa työntekijöistä onkin hyödyntänyt mahdollisuutta tehdä ”kahdeksasta neljään” rutiinin rikkomiseksi välillä myös keikkatöitä. Henkilökunta on kokenut tämän mahdollisuuden hyvänä etuna: reissuhommista tienaa yleensä hyvin, lisäksi niitä pidetään mielenkiintoisina kokemuksina. Kun keikkatyö eivät veny liian pitkiksi, motivaatio pysyy hyvin yllä ja palaamisen jälkeen arkirutiinejakin osataan arvostaa eri tavalla.

 

Työntekijän asuinpaikka voi olla Vaasan tai Turun seudulla – tai jopa Singaporessa!

Tällä hetkellä yrityksiin haetaan vahvistusta useammasta automaatioasentajasta, jolla on mielenkiintoa työskennellä erityyppisissä projekteissa eri puolella Suomea ja/tai ulkomaita.

 

—Polarinstilla on joukko asentajia, jotka tekevät huoltotöitä eri puolilla maailmaa sijaitsevissa kohteissa. Meillä on pitkäaikaisia asiakkuuksia myös eri puolilla Suomea. Jos työntekijä tekee paljon keikkatyötä, hänen asuinpaikallaan ei välttämättä ole suurta merkitystä, toimitusjohtaja Mika Lappalainen kertoo.

 

Vaihtelevia työtehtäviä osaamisen ja mielenkiinnon mukaan

Henkilökunnan viihtyvyys Elconilla ja Polarinstilla on hyvä. Tämä näkyy mm. siinä, että työntekijöiden vaihtuvuus on pientä. Henkilökunnan antaman palautteen perusteella onkin käynyt ilmi, että ihmiset viihtyvät pienessä organisaatiossa, missä kaikki tuntevat toisensa. Myös hyvä ilmapiiri, matala hierarkia ja mahdollisuus vaikuttaa omiin työtehtäviin saa kiitosta.

 

—On selvää, että ihmisillä on erilaisia mieltymyksiä työtehtävien suhteen. Toiset haluavat säännöllisen työajan ja selkeästi rajatut työtehtävät. Toisia taas motivoi säännöllisesti vaihtuvat työtehtävät ja -ympäristö. Haluammekin tarjota henkilökunnallemme mahdollisuuden hakeutua heille itselleen sopiviin työtehtäviin.

 

Haku on päällä nyt!

Polarinst ja Elcon Solutions hakevat nyt useampaa uutta automaatioasentajaa tiimiinsä, jossa työskentelee tällä hetkellä jo yli 30 henkilöä. Haku päättyy toukokuun lopussa ja työt on mahdollista aloittaa perehdytysjakson jälkeen jo tämän kesän aikana.

— Kannustan kaikkia alasta kiinnostuneita laittamaan meille rohkeasti hakemuksia, koska tarvitsemme joukkoomme erilaisia osaajia!

 

Lisätietoja hausta>>

 

Lue lisää Elcon Solutionsin ja Polarinstin yhteistyöstä>>